Hold den bedste konfirmation for dit barn

zz3322

At blive konfirmeret er et stort øjeblik for mange børn. Det er her, man siger, at barnet bliver et ungt menneske. Hos flere familier ser man også, at barnet får flere ansvarsområder efter konfirmationen. Det er også her omkring, mange begynder at få deres første fritidsjob. Det er altså derfor ikke mindst en stor symbolsk dag, men også en mindeværdig dag for hele familien. Der er altså ingen tvivl om, at alt skal være perfekt og rulle på skinner. Vi har samlet en række råd, så dit barn kan få den bedste konfirmation. 

Pige udenfor

Alt det praktiske

Det kan være en rigtig god idé at begynde at snakke konfirmation i god tid. Inddrag gerne dit barn så meget som muligt i snakken om temaet, maden og måske underholdningen. Da det er deres store dag er det vigtigt, de er meget involveret. Det er også en god mulighed for at lære dit barn at tage mere ansvar. Først og fremmest er det dog vigtigt at finde ud af, hvor I vil være henne. Ønsker I ikke at være derhjemme, er det med at være tidligt ude, så I kan booke det sted, I lige præcis drømmer om. Herefter kan I drøfte transport, mad, invitationer og tema. 

Tøjet til dagen

Dette er et rigtig essentielt punkt for den kommende konfirmation – ligegyldigt om det er en dreng eller pige. Tøjet skal sidde knivskarpt, da der helt sikkert vil blive taget en masse billeder på dagen. Det kan dog tage rigtig lang tid at finde det helt rigtige jakkesæt eller den helt rigtige kjole, så vær bevidst om dét, og kig derfor også i god tid. Sæt måske en hel dag af til at shoppe tøjet, da der helt sikkert skal prøves en masse forskelligt. Hvad end det er en pige eller dreng, der skal konfirmeres, er håret bestemt også noget, der skal planlægges. 

Dyrkning af penge

Hav styr på økonomien

At holde den perfekte konfirmation er bestemt ikke helt billig. Der er mange udgifter, og alt afhængig af hvor mange gæster der kommer, kan det tage rigtig hårdt på pengepungen. Derfor er det en god idé at spare op på forhånd. De fleste bliver konfirmeret i 7. og 8. klasse, så begynd allerede et par år før. Er det dog helt umuligt at finde så mange frem af sparegrisen, er det også muligt at tage et lån. Kviklanet er en hurtig måde at få penge på. Husk dog altid at læs betingelserne igennem, så du ved, hvad du går ind til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *