Forkæl kvinden i dit liv med en disse 3 klassiske dufte

zz3322

Find en parfume der skiller sig ud, uden at overskygge.

Det er vigtigt at dufte godt, men det kan være svært at bestemme sig, med det utal af forskellige parfumer der florerer på markedet. Der findes mange forskellige dameparfumer, nogle kraftige og med meget karakteristiske dufttræk, hvor andre indeholder mere subtile nuancer af duft. Mange kvinder har en yndlingsduft/mærke de ynder at bruge i dagligdagen eller til specielle begivenheder. Hvis du som mand skal finde den rigtige duft til din udkårne, og måske ønsker at overraske hende med en parfume hun ikke kender, eller måske har hun i forvejen kendskab til disse dufte. Uanset hvad kan man ikke gå galt i byen, hvis man vælger en af disse 3 parfumer, så

her er 3 gode, klassiske dameparfumer der er sikre vindere, hvis du skal forkæle kvinden i dit liv.

Coco Chanel. En tidsløs klassiker

Den første parfume på listen er en Chanel parfume, det er en ægte klassiker der med sikkerhed vil behage langt de fleste kvinder, og mænd for den sags skyld. Coco Chanel blev i første omgang lanceret i år 2001, men har siden været fast inventar hos Chanel grundet dens massive popularitet blandt kvinder i alle aldre. Parfumen dufter af citrus, jasmin, roser med vanilje og hvid moskus. Parfumen er ikke den billigste på listen, men den øverste grundet dens nærmest kultagtige status inden for parfumeverdenen. Hvis du er helt på bar bund, og ikke er den store parfume connaisseur så vælg Coco Chanel fordi den fejer benene væk under folk.

Dior J’Adore. Elegant flaske med elegant duft

Hvis du vælger Dior J’Adore, går du ikke galt i byen. Måske er denne duft mere henvendt til voksne kvinder da den ikke er så sød som mange andre dameparfumer. Den har en sofistikeret duft og en meget moderne flaske der er letgenkendelig og simpel. Aromaerne i denne moderne flaske består af frisk mandarin, jasmin, blomme, orkide og moskus., og alt i alt er det en god Dior parfume.

Chanel Allure Sensuelle. Mystisk og tiltrækkende

Den sidste duft på listen er igen en parfume fra Chanel. Chanel Allure Sensuelle har en unik frugtagtig duft med noter af blomster. Den skiller sig lidt ud fra de mere traditionelle aromaer i dameparfumer, uden at være tung eller decideret ’stærk’ i næsen. Som navnet antyder, er Allure Sensuelle en dejlig frisk parfume der får en kvinde til at føle sig tiltrækkende idet den bringer skønheden frem med den mystiske aromasammensætning, der består af mandarin, pink peber, jasmin, rose og iris.

Duften skal komplimentere kvinden

Disse 3 bud er alle forholdsvis velkendte dufte som er meget populære, og elsket af mange kvinder i hele verden. Det skal da også nævnes at en parfume skal komplimentere kvindens naturlige aromaer, og ikke overskygge, eller dufte alt for kraftigt. Duften af parfumen skal altså ikke i sig selv være i fokus, men skal få kvinden til at dufte godt og ikke tage al opmærksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *