Hvilken Slow Juicer Skal Jeg Vælge

zz3322

Vi kender alle sammen følelsen af at vågne op en varm sommerdag og smile til verden. Stå op af sengen og stige ud til et dejligt glas friskpresset juice og et stykke frisk frugt. Men sådan er virkelighedens verden bare desværre ikke altid. Det er besværligt at lave sin egen juice, og den kommer aldrig til at smage helt godt. Eller sådan har det i hvert fald været indtil nu.
For med lanceringen af slow juicere på markedet er det muligt at lave sin egen juice hurtigt, bekvemt, nemt og lækkert. Det som sådan en slow juicer gør er at den presser juicen ud i stedet for at centrifugere den og det gør at juicen bliver meget lækker.

Men nu spørger du sikkert hvilken slow juicer man så skal vælge. Vi har kigget rundt på nettet og lavet en lille slow juicer guide hvor vi her hjælper dig til at vælge den helt rigtige slow juicer.

Hurom Slow Juicer

En Hurom Slow Juicer er simpelthen kongen inden for slow juicere. Det var Hurom der kom med den første slow juicer model og det er dem der sidenhen har kommet med opdatering efter opdatering og helt tiden står stærkest og skarpest på design.
Det er desværre også den slow juicer der er den dyreste, og du skal regne med at du skal op at give nogle tusinde for en rigtig hurom model. Men så får du altså også en slow juicer med 5 års garanti, et super flot design og en masse smarte funktioner.
Har du råd til det og er du sikker på at du kommer til at bruge den meget er det bestemt alle pengene værd.

Philips Slow Juicer

På alle måder lidt længere nede på listen finder vi en Philips Slow Juicer som kan være en rigtig god startmodel. Der er noget billigere en Hurom-udgaven og derfor er den også billigere at købe og komme i gang med, men til gengæld er den ikke lige så flot eller har lige så mange funktioner. Du får heller ikke de 5 års garanti, men skal nok regne med at den holder et års tid eller to.

Men nu skal det ikke lyde som om at en Philips slow juicer kun er en dårlig ting, for sådan er det ikke. Den kan være rigtig fin hvis man f.eks. ikke har råd til en Hurom eller hvis man ikke er sikker på om man overhovedet kommer til at bruge den. Så kan man fint købe den billige model og så se om det er noget for en – så kan man altid købe den dyre bagefter.

Kuvings Slow Juicer

Hvis du har mulighed for at finde en Kuvings Slow Juicer kan det også været et rigtigt godt bud på en slow juicer man kan købe. Den ligger sig nemlig fint i midten mellem Philips og Hurom både hvad angår pris og kvalitet. Desværre er der ikke så mange steder man kan købe den i Danmark så du skal have heldet med dig hvis du skal finde et sted at købe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *