Rosendahl termokander – raffineret og tidsløst

zz3322

Hvis man leder efter et raffineret design og et tidsløst udtryk til borddækningen, så kan man gå efter termokander fra Rosendahl. De fås i et utal af farver, som passer lige ind i enhver indretning. Rigtig mange mennesker har et Rosendahl-produkt stående i huset. Rosendahls produkter henvender sig nemlig ikke kun til en bestemt kundekreds, men rammer den brede befolkning med klassiske design.

Rosendahl-design

Rosendahl termokander er kendetegnet ved et stilfuldt og klassisk udtryk udført i et robust materiale, der kan holde til hverdagens travlhed. Kombinationen af funktionalitet og stilren design er fundamentet for alle Rosendahls produkter. Kvalitet og design går hånd i hånd. Der findes et utal af termokander, så det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Inden for Rosendahl termokander kan nævnes serierne Grand Cru og Grand Gru Soft. Termokanden fra Grand Cru-serien er testvinder. Den vandt i testen for bedst at kunne holde på varmen. Termokanden er udstyret med en trykknapfunktion. På denne måde er der ikke noget låg, som skal skrues af, og dermed kommer der ikke kold luft ind i kanden. Det er medvirkende til, at kaffen holder sig varm i længere tid. Det gør også termokanden velegnet til at tage med sig, når man skal servere kaffen uden for hjemmet. Den kan for eksempel tages med på skovtur, hvor man ikke behøver at bekymre sig, om den holder sig varm hele dagen. Grand Cru-serien er nem at kende på de fire riller, hvilket også ses på termokanderne.

Rosendahl har eksisteret siden 1984 og har til huse i Hørsholm. Grand Cru-serien består af 147 dele, hvoraf termokanden er yderest populær og er blevet solgt i stort omfang. I samarbejde med forskellige designere, udvikler Rosendahl hele tiden sit sortiment, så det favner de behov, som der er efterspørgsel på. Det innovative design følger udviklingen i dansk indretningsdesign, så service og boligtilbehør går op i en højere enhed.

Gaveidé

Hvis man står og skal bruge en gave til en overkommelig pris, så kunne termokanden fra Rosendahl være en glimrende idé. Det stilrene design og de mange forskellige farver gør, at termokanden kan passe ind i alle typer af indretninger. Hvis man beslutter sig for at købe en Rosendahl termokande, men gerne vil give lidt mere, kan man købe en pose gode kaffebønner og lægge ved. Man kan også finde et par lækre krus eller kopper, som indbyder til dejlige hyggestunder med en god kop kaffe. De fleste kan få et smil på læben, når de tænker på en rigtig god kop kaffe. Termokanden fra Rosendahl kan være med til at forstærke den gode kaffeoplevelse. Kanden kan både bruges, når man vil dække et pænt kaffebord for sine gæster, men også i hverdagen, hvor man bare ønsker et stilfuldt design og et godt praktisk produkt. Man kan finde Rosendahl i næsten alle boligbutikker, hvor udvalget er stort. Hvis produkterne ikke skulle være hjemme, så kan de nemt og hurtigt bestilles hjem gennem butikken, eller man kan gøre det selv på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *