Test din støvsuger inden du køber den

zz3322

I dag skal vi snakke om støvsugere, nærmere bestemt test af støvsugere. For det er vigtigt at den nye støvsuger man køber er en man bliver glad for. En man har det godt med. En man kan holde ud at bruge en masse tid sammen med.

Lad os bare lave et tankeksperiment. Du skal støvsuge en gang om ugen, og det tager måske en halv time per gang. Der er 52 uger i et år, og det svarer altså til at du på et år bruger 26 timer af dit liv på et støvsuge. 26 timer. Det er mere end et døgn. Og så er slet ikke regnet med alle de gange hvor det tager mere end en halv time, eller de gange hvor du også lige støvsuger fordi du får gæster.

Så det er ikke så underligt at det er vigtigt at være omhyggelig med hvilken støvsuger man vælger.

Hvis man kigger på en side med støvsuger tests kan man se at der er ret stor forskel på de forskellige modeller. Der er nogle der får gode anmeldelser og så mange stjerner at de knapt nok kan være på siden, og der er nogen modeller som man virkelig kan se at man skal holde sig fra. Så burde det jo være nemt nok – man skal bare købe den der har fået bedst i test, i dette eksempel en Philips Støvsuger, og så er den potte ude af verdenen. Men så nemt er det desværre bare ikke – du bliver nødt til at prøve den fysisk hvis du for alvor skal vide om den er noget for dig.

Test din støvsuger af

Der er to måder du kan gøre det her på. Den første er at gå ned i din lokale støvsugerbutik og sige at du har kigget på denne her model men at du simpelthen ikke ved om den er noget for dig. Hvis du er så heldig at butikken har den kan I sammen kigge på modellen, og du kan hurtigt mærke om den kunne være noget for dig. Hvis du ikke er blevet afskrækket kan du så høre om du må tage den med hjem en uges tid for at teste den. Det kan som regel godt lade sig gøre hvis du lægger et eller andet i depositum.

Nu kan du så gå hjem og støvsuge. Mærke hvordan den er i brug. Om den kan finde ud af at tage dine tæpper. Om der er plads til den i skabet. Om den kan komme ind i dine hjørner, og alle den slags ting som man gerne vil have en støvsuger kan kunne.

Og så kan du så tage den med tilbage til butikken og enten købe den eller bede om lov til at få en anden med hjem, alt efter resultatet. Det var den ene måde at gøre det på.

Du kan også være fræk og bestille din støvsuger på nettet i stedet for. Så betaler du for den, og i løbet af et par dage bliver den sendt hjem til dig. Nu har du så 14 dage til at teste den og prøve alle de ting der blev nævnt før. Hvis den model lige er noget for dig kan du bare beholde den, og så var det det. Men er det ikke lige den det skal være kan du pakke den sammen i kassen igen og sende den retur og få pengene igen. Netop fordi det er nethandel skal de tage den retur, og så kan du bare bestille en ny og en ny igen, helt indtil du finder den helt ritige model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *