Pas godt på din iPhone 6

zz3322

En iPhone 6 er en fantastisk lille telefon og et godt eksempel på hvor langt vores teknologiske udvikling egentlig er kommet. Tænk, med sådan en lille telefon er det nu muligt at lave ting som man ikke ville kunne for 15 år siden på en computer. Det er da utroligt. Man kan tjekke mail, redigere billeder, spille avancerede spil, optage video og meget meget mere. Og så kan den ligge i lommen.

Når nu den kan så meget og er så fantastisk gælder det jo også om at passe rigtig godt på den – og det får du et par gode råd til her.

Få et cover på

Det første du skal gøre er uden tvivl at anskaffe dig et iPhone 6 cover. Det er sådan noget smart beskyttelse som man putter rundt om telefonen og som så gør at den ikke går i stykker.

Man kan få mange forskellige slags covere og hvilket man skal vælge afhænger meget af hvor godt man gerne vil passe på sin telefon og hvad man ellers har af ting.

Du kan f.eks. få et tykt cover der kan gå hele vejen rundt om telefonen og som beskytter den rigtig godt hvis du taber den. Det er ret smart hvis du har små børn eller hvis du nogle gange kan være lidt fumlefingret, eller hvis du f.eks. går meget i byen.

Du kan også få et tyndt cover der giver dig en lille smule beskyttelse fra stød, men som ikke hjælper meget hvis du taber den fra almindelig brugshøjde. Men til gengæld fylder coveret så heller ikke så meget og ændrer ikke så meget ved designet af telefonen.

Så kan du også få covers med en klap der går foran skærmen, sådan at den også er beskyttet mod ridser. Det kan være meget smart at gøre sådan hvis man gerne vil passe godt på skærmen, og du kan faktisk også få sådan nogle klap-covers hvor der er en pung bagi hvor der er plads til dine kreditkort, og det er ret smart at have begge ting samlet.

Batteriet

iPhonen kommer med et godt batteri (selv om der nogle gange sker fejl hvorefter de så skal skiftes ud), men ved at passe godt på det kan du få det til at holde meget længere. Det første du skal være opmærksom på her er at du måske har noget gammel forkert viden fra dengang man fik de første mobiltelefoner.

Dengang var batterierne nemlig af en anden type end dem man har i dag, og der var det en rigtig god ide en gang i mellem at køre batteriet helt dødt og så lade det op forfra. Sådan fik man batteriet på f.eks. en Nokia 3310 til at holde endnu længere. Men sådan er det ikke mere. Nu bruger man lithium-ion batterier og dem skal man lade op på en helt anden måde.

Her er det faktisk bedre at man kun lader batteriet løbe lidt tør før man igen lader det op, og hvis man har mulighed for det kan man bare sætte den i oplader hele tiden. At lade det køre helt dødt kan faktisk forringe levetiden, så det skal man undgå hvis man kan.

Der er også nogle forskellige indstillinger du kan lave på din iPhone sådan at den bruger mindre strøm end den ellers ville gøre. At gå dem alle sammen igennem ville være for meget for dette indlæg, men du kan kigge inde på https://iphoneluppen.dk/ hvor de har lavet en masse guides til det.

Alt i alt er det vigtigt at man husker at passe godt på sin telefon – den er god, og derfor skal den også holde længe.

Posted in IT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *