3 misforståelser om strømper til mænd

zz3322

Vi hører jo efterhånden et og andet når vi surfer rundt på nettet, og i dag er det så blevet tid til at rette nogle af de misforståelser vi har set. Denne gang er det misforståelser om strømper til mænd som det handler om, og vi har fundet 3 eksempler på ting som vi tænker vi hellere lige må rette inden det bliver kendt som almen viden.

En mand kan ikke gå op i sine strømper

Det her er næsten den værste misforståelse af dem alle. Der er nemlig rigtig mange der synes at det her med at mænd skal gå op i hvilke strømper de har på er noget underligt noget, og at man da bare skal tage et eller andet på fra skuffen. Det er noget underligt noget at synes, og en kæmpe misforståelse.

For det første er der nemlig kæmpe forskel på overhovedet hvilke type strømper man har på, og almindelige strømper, sportssokker og silkestrømper er på ingen måde det samme. De føles helt anderledes at gå i, og nogle kan bedst lide det ene, og nogle kan bedst lide det andet. Så det er helt naturligt at nogle gerne vil gå op i at finde de helt rigtige strømper der føles helt korrekt mens andre er mere ligeglade – og begge dele er helt i orden.

Strømper er ikke en del af et outfit

Igen en kæmpe misforståelse. Der er mange der bruger lang tid på at vælge de helt rigtige bukser, den helt rigtige skjorte og den helt rigtige trøje. Tænker meget over hvordan de passer sammen i farven og modellen, og om nu det går godt sammen. Og hvad gør de så når de er færdige? Ja, helt rigtigt (desværre). Så tager de og åbner deres sokkeskuffe og tager det første det bedste par strømper. Og det er synd for strømper kan sagtens være en del af et outfit, og det gør det hele en lille smule pænere. Så næste gang du skal i byen så tænk lidt over hvilke strømper du skal have på – og mangler du inspiration så prøv at køb nogle billige sokker i forskellige farver så du har noget at prøve og se hvor stor forskel det rent faktisk gør.

Strømpers kvalitet gør ikke noget

Den sidste misforståelse er at der ikke rigtig er forskel på hvilken kvalitet strømper har, så man lige så godt bare kan købe den billigste. Og som du sikkert allerede har gættet er også det helt forkert, for der er kæmpe forskel både i den type strømper man vælger, men også hvilken kvalitet man vælger inden for den strømpetype.

Der er ikke noget i vejen med at vælge den billigste kvalitet, for mange er det helt i orden og rigtig fint at gå rundt med de billigste strømper, men for andre vil det være bedre at vælge noget der koster lidt mere og som er lidt bedre kvalitet.

Kvaliteten kan opdeles i to typer – den ene er hvordan strømperne føles, og det andet er hvor længe de holder. Den nemmeste måde at forstå hvor stor forskel der er, er næsten ved at man køber en strømpe i rigtig god og rigtig billig kvalitet, og så kan man mærke hvor anderledes den føles og hvor meget behageligere den er at have på. Og så holder den som regel også en del længere, men kigger man kun på kroner og øre går det som regel lige op i længden om man køber de billige eller de dyre.

Det var de misforståelser for denne gang – har du andet du gerne vil have vi tager op så skriv endelig til os og så kigger vi på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *