Fuldskæg, sådan!

zz3322

Går du og drømmer om at lade skægget stå of få et flot fuldskæg, så er det egentlig ikke så svært. Det kræver lidt mere end bare at lade skægget stå, så læs med her og få det lækreste, bløde fuldskæg.
Det er blevet hypermoderne at lade skægget stå og pryde underansigtet med et lækker og velplejet fuldskæg. Men, hvad skal du bruge og hvordan gør du, så dit skæg kommer til at fremstå pænest muligt?

Den trælse overgang

Ligesom med håret, er der altid en træls overgang, hvor du bare ser ubarberet ud, hvis du beslutter dig for at lade skægget stå.
For at gøre den overgang så kort og ubemærket som muligt er det heldigvis en række ting du kan gøre.

Plej huden

Hvis din hud er lækker og velplejet, så ser skægget automatisk også mere velplejet ud. Sørg for at bruge en god skrubbemaske, ikke bare i ansigtet, men også ned i skægget. Brug desuden gerne en lotion til skæg og måske en skægolie. Det gør din hud blød eliminerer kløe. Du kan også sørge for at trimme skægstubbene, så dit skæg fremstår helt skarp og planlagt.

Plej skægget

Når skægget begynder at gro ind, så kommer alle de sjove produkter i spil.

  • Sørg for at trimme dit skæg, så det fremstår skarpt og fyldigt frem for pjusket.
  • Brug en skægshampoo til at vaske skægget. Fordi det er en anden slags hår end dem, du har på hovedet, så kræver det også en anden slags shampoo at give det den bedst mulige pleje.
  • Brug en skægbørste eller kam. Når du trimmer skægget er det en ide at børste det først, så alle hårene ligger pænt og glat. På den måde kan du forme dit skæg, så det kommer til at se sundt og velplejet ud.
  • Brug en skægvoks til at style dit skæg i den frisure eller form du ønsker.

Plejen er alfa og omega, hvis du gerne vil have et sundt og velplejet skæg. Vælger du at lade skægget stå, betyder det ikke nødvendigvis, at tingene bliver lettere end da du barberede dig, men følger du rådene bliver du med garanti også glad for resultatet.

Gør kål på de grå skæghår

Er du kommet i den alder, hvor de første grå hår titter frem på hovedet og i skægget, kan du udsætte processen lidt ved at farve skægget.
Det dækker de grå hår og giver dit skæg en mere ensartet og dyb farve – og så er det let at gøre. På www.mandens.dk finder du en række spændende artikler for dig og blandt andet også en guide til skægfarve, der hjælper dig med at opnå det bedste og mest naturlige resultat.
Med den rigtige skægfarve kan du udskyde bekymringen for grå hår og skæg lidt endnu og bare nyde, at du har et flot og velplejet skæg, der efterlader de fleste teenagedrenge grønne af misundelse.
God fornøjelse med dit skæg – hvad enten du farver det eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *