Inspiration til årets udklædningsfester

zz3322

Nogen gange er det simpelthen mere oplagt at iklæde sig et kostume end andre gange. Til hverdag har man sjældent brug for en udklædning, men der er alligevel en del dage i løbet af året, hvor kostumer er oplagte – både for voksne og børn. Naturligvis er fastelavn og halloween de højtider, man først kommer i tanker om, men derudover findes der jo fra tid til anden også tema- og udklædningsfester og arrangementer.

Det er dog de færreste, som for alvor ligger inde med et større kostumeudvalg, og derfor er man ofte nødsaget til at skulle ud og søge nye udklædninger, når den tid på året igen kommer. Og det er endda uanset, om man er på udkig efter en voksenudklædning til sig selv eller en udklædning til en af de små. Men hvor skal man så starte? Hvis det er spørgsmålet, du stiller dig selv i den situation, så læs med her og find inspiration til både børn og voksnes udklædning.

Til de mindste

Hvor det til voksne kan være begrænset med udvalg i udklædninger, så findes der et hav af valgmuligheder til børn. Uanset om dit barn vil være en kendt actionfigur, et dyr eller en anden karakter, som er letgenkendelig, så finder man det nemt. Det vigtigste, når der udvælges kostumer til børnene, er dog, at de er med på idéen. De trives bedst, hvis de selv har valgt kostumet.

Skal du som forælder med ud og rasle eller samle slik til halloween, så kan det desuden give lidt ekstra glæde, hvis man klæder sig ud sammen med dem. Derfor kan det også være en idé at kigge på udklædninger, som I begge kan acceptere. Det vil gøre dagen eller aftenen endnu sjovere, hvis mor eller far er med på idéen. Forslag til fælles udklædning kunne eksempelvis være politi og fange, hund og kat eller måske to identiske kostumer som spøgelser eller samme dyr.

Til de voksne

Som voksen kan det være svært og ganske ude af komfortzonen at iføre sig et kostume eller en udklædning. Men fra tid til anden kan det alligevel være en nødvendighed. Det kan være, mor eller far er blevet lokket med til at gå fra dør til dør og rasle med sit barn. Det kan også være, at der er droppet en invitation ind ad døren med dresscode, der forlanger udklædning.

For at undgå at skulle for langt ud af komfortzonen med sin udklædning, så er det oftest bedst at finde noget nemt og simpelt, som stadig er letgenkendeligt. Her er det i virkeligheden oplagt at udnytte stereotyperne, som vi alle kender, og eksempelvis klæde sig i nationale klæder, såsom et oktoberfest kostume eller høje shorts, en baguette og et overskæg. Så nemt kan man blive tysker eller franskmand. Med andre ord er kostumer som oktoberfest kostumer oplagte, og de kan desuden nemt bruges gentagne gange i fremtiden. Leder du efter netop oktoberfest kostumer så se her. De findes både til mænd og kvinder, og er altså også aldeles fremragende som par-kostume.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *