Kan det svare sig at gemme sine gamle sneakers?

zz3322

Hvis du har købt nogle nye sneakers står du ofte med det store spørgsmål om hvorvidt du skal smide dine gamle sneakers ud, eller om du skal beholde dem og gemme dem i skabet. I bund og grund handler det om, hvad du gerne vil, og der kan være fordele og ulemper ved begge valg. Regner du med aldrig at bruge dine gamle sneakers igen, kan du ligeså godt vælge at smide dem ud, men hvis du regner med at skulle have dem på igen til et arrangement, hvor man møder op med gamle sneakers, kan det sagtens være, at du skal gemme dem. Du skal ligeledes være opmærksom på, at hvis dine nye sneakers går i stykker, så kan det være meget rart at have nogle sko, som du kan vælge at tage på. Det afhænger selvfølgelig af hvor mange sko du i forvejen har på lager, for hvis du har over 3-5 forskellige sko inde i klædeskabet, så vil det nok ikke være disse sneakers som du skal vælge at tage på, selvom at dine nye sneakers bliver ødelagt.

Nogle mennesker har også et princip om, at man ikke skal smide sine ting ud, som ikke er gået i stykker. Dette princip kan vi sagtens forstå, for der er ikke nogen grund til at smide sneakers ud, selvom at du ikke regner med at skulle bruge dem. Det kan være, at der en dag kommer, hvor du vil få gavn af at have disse sneakers liggende derhjemme, og så vil det være ærgerligt at stå uden sneakers.

Send dine gamle sneakers til genbrug

Hvis du ikke vil gemme på dine sneakers derhjemme, kan du vælge at sende dem til genbrug. På denne måde gør du en god tjeneste, og du kan være heldig, at der er nogle mennesker i en anden verdensdel, som vil kunne få brugt resten af den levetid, som dine gamle sneakers har. Det kan også være at dine sneakers kommer til salg i en butik herhjemme i Danmark, og så vil du på denne måde hjælpe folk, som ikke har råd til nogle helt nye sneakers til at få nogle sneakers, som de godt kan lide.

Når du sender nogle sneakers hen til genbrug, er det vigtigt at du tjekker hvor slidte de er. Hvis de er lige ved at gå i stykker, kan det sagtens være at genbruget ikke vil have dem, men det er selvfølgelig en vurderingssag, som du selv vælger. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine sneakers kan blive accepteret nede i genbruget, kan du prøve at sende dem derhen for en sikkerhedsskyld. Folkene der tager imod dine sneakers vil være taknemmelige for tanken, og det er altid bedre at være på en sikre side.

Gem dine sneakers til nødstilfælde

En alternativ løsning er, at du kan gemme dine sneakers til hvis du skulle komme ud for en nødstilfælde. Det er set før, at sneakers kan gå i stykker hurtigere end du forventede, og i stedet for at gå i nogle sko, som du ikke kan lide, kan du vælge at tage dine gamle sneakers på. Du kan også vælge at bruge dine gamle sneakers som aflastning til dine nye sneakers. Dette er dog kun noget som du kan gøre, hvis du regner med at skulle gå meget med dine andre sneakers, og regner du ikke med at gøre dette, kan det ikke betale sig at have nogle sneakers, som du bruger som aflastning.

Man ved aldrig hvornår man får brug for et par nye sko, og hvis det ikke er dig, som skal bruge dine gamle sneakers, kan du risikere at der kommer nogle af dine kammerater og spørger, om de må bruge dine sneakers. Dette er faktisk noget, som kan ske oftere end hvad man regner med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *