Har du styr på sangen til din konfirmation?

zz3322

Er du en af de heldige, som lige nu går og ser frem til din konfirmation? Så er du sikkert meget spændt, og du kan ikke lade være med at glæde dig næsten hver dag. Og det er også sådan, det bør være. For sådan har alle de kommende konfirmander det nemlig – så det er helt naturligt. Når det så er sagt, så er der også noget spændende over hele den forventning, som der finder sted op til den store dag, og derfor er det med at nyde den tid, som du går igennem lige nu, hvor du har masser af sommerfugle i maven, og hvor du glæder til at komme i det meget fine og nye tøj, som der er blevet købt til dagen. Hvis du er i tvivl om, om du har styr på det hele, så kan du kigge på Konfirmationsnyt.dk for gode tips og lister.

Den første prøvelse ud i voksenlivet

Dog er der nogle ting, man som konfirmand også skal have styr på til den store dag. Og her er der faktisk også nogle ting, som man er nødt til at klare på egen hånd. Det betyder, at man ikke kan få hjælp af mor eller far, og så er det, at man for alvor står på egne ben for første gang. Og derfor er det allerede lidt af en prøvelse til voksenlivet, som finder sted før selve konfirmationen.

Sangen til alle gæsterne fra konfirmanden

Det, der er tale om her, er den konfirmationssang, som det er normalt, at konfirmanden skriver til sine forældre og sine gæster. Det skal være en sang, som man selv forfatter lige såvel, som den gerne skal tage udgangspunkt i noget, som man har oplevet, noget man håber, der kommer til at ske i løbet af dagen og en masse taksigelser, hvor man viser sine forældre og alle sine gæster, hvor stor pris man sætter på dem, og hvor glad man er for, at de er kommet til en konfirmation med en god gave. Har du brug for hjælp til sangen? Så klik her.

konfirmation

Begynd i god tid på at forberede sangen

Og det er med at begynde i god tid med en sådan sang. For selvom man har masser af ideer til, hvad der skal med i den, så kan det faktisk være rigtig svært at få den gjort færdig. Man kan derfor komme til at bruge rigtig lang tid på at få ordene til at passe til en melodi, lige såvel som man måske skal til at tænke sig godt om for at få de mange sætninger til at rime og lyde godt sammen. Det er således med at være kreativ, og det er noget, der virkelig kan være en udfordring for dig, som snart skal konfirmeres.

Få dine venner til at hjælpe dig med at skrive sangen til din konfirmation

Det kan dog være en god ide, hvis du får noget hjælp fra nogle af dine venner. Sammen kan I sikkert finde på en masse gode ideer, og derfor kan I sammen få lavet nogle gode sange, som alle gæsterne kan synge til de kommende konfirmationer.

 

blomsterlys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *