Must have for mænd med stil

zz3322

Kampen for den kvindelige opmærksomhed er hård. Hvor det før i tiden var nok at være lækker og veltrænet, er der i dag mange betydningsfulde forhold, som spiller ind. Manden er ikke længere bare en forsørger, men dertil også kvindens personlige ”accessory”. Dette faktum gælder både når du stilles til offentligt skue og når du bare befinder dig på tomandshånd.

Kvindens største ønske er at have en mand, som har god stil. Udseendet betyder næsten alt, når manden i dit liv skal præsenteres for dine kræsne veninder. Dette betyder, at du som mand må være konstant opmærksom på, at du er velklædt. Længe har kvinderne gjort deres del for at fremstå smukke, og nu er det så blevet mændenes tur. Dette indebærer ikke nødvendigvis, at du behøver ændre dit personlige udtryk fuldstændig, men derimod at du skal udbygge den med de dertilhørende, moderigtige beklædningsgenstande.

Klæd dig på til situationen

For herren i huset har det altid virket overvurderet, at kvinden har minimum fem sæt tøj til enhver lejlighed. Festtøj, hverdagstøj, tøj til stranden og mange flere. Nok virker dette vildt, men det bør manden altså også. Hermed viser du omverdenen, at du har stil, og samtidig at du er villig til at bruge tid på dig selv.

Som udfordring for manden må du skille dig ud fra mængden. Kvinder elsker når deres mand er lidt smartere end deres veninders, og dette er ikke bare et kompliment, men en status. For at være 100 % med på moden må man undersøge det aktuelle marked. En af markedets trendsettere og platforme for den absolut hotteste tøjstil kan ses ved at klikke på dette link.

Adskil dig fra dine konkurrenter

Med kvindejagten for øje er det et ultimatum, at du udskiller dig fra de øvrige herrer i dine omgivelser. En effektiv opmærksomhedsfaktor er en anderledes påklædning. Hvad kvinderne ikke kan se under tøjet må de vurdere ud fra din påklædning. Med en smart indpakning vil dennes indhold ofte få en langt bedre modtagelse.

For den eftertragtede udskillelse er der ofte blevet brugt en betegnelse som værende en ”hipster”. Denne betegnelse er i senere tid blevet en af de mest lukrative benævnelser blandt mænd, og alle som gerne vil have opmærksomhed hungrer efter at få denne status. Som hipster er du ikke bare anderledes på den positive måde, men du er også lidt af et modeikon. Uden nogen yderligere påvirkning får du opmærksomhed fra kvinderne, samtidig med at dine kammerater er både respektfulde og misundelige.

Helt konkret, kan det være svært at finde netop den påklædning, som tildeler dig betegnelsen som værende hipster. Nok skal du være anderledes, men modsat må de ikke påtage dig en sådan udskillelse, at dine omgivelser i stedet synes du er underlig. Herfor er en hårfin grænse, og det kan til tider virke umuligt at se forskellen. Denne skal ses ud fra et helhedsperspektiv og bygger alene på, hvordan du ses i dine omgivelsers perspektiv. Du kan finde fed inspiration til, hvordan en hipster påklæder sig, her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *