Oplevelsesgaver Til Ham

zz3322

Det er ikke altid lige nemt at finde gaver til ham, man holder af. Selv, hvis man spørger, hvad han ønsker sig. Mange mænd føler ikke, at der ligefrem er noget materielt, som de går og mangler. Du har måske oplevet, at han simpelthen bare svarer: “Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg ønsker mig. Overrask mig!” Og så står man der, og bliver nødt til at lægge hoved seriøst i blød, for at finde på et eller andet. At gå ud at købe en gave kan af og til være forvirrende, og dyrt. Men du vil alligevel gerne give ham noget, han kan blive glad for, om det så er din kæreste, ven, bror eller noget fjerde. Tja, noget som især er blevet populært i vores generation, i modsætning til nipsting og materielle goder, er at give den, man holder af, en oplevelsesgave. Og det er der måske en god grund til. Oplevelser kan deles med andre, eller være en mulighed for at få tid til sig selv. Uanset hvad, vil der komme minder ud af det, samt et godt kick, mens det foregår. Det første du skal gøre er blot at finde noget, der passer til hans personlighed. Noget som du ved han vil kigge på, og tænke “Fedt! Det glæder jeg mig til”.

En lille tur væk herfra

Som regel behøver man ikke at være den mest eventyrlystne person i byen, for at sætte pris på at komme lidt ud. Det kan være befriende og afslappende at se nogle andre mennesker, nogle nye bygninger, butikker, og blot trække vejret med noget andet luft. Det gode ved en tur eller rejse er, at du kan justere det efter hans præferencer og kalender. Det kan være en tur med blot jer to, eller gruppetur, hvor prisen splejses blandt dig og dine venner, eller en tur med familien, alt efter hvilket forhold du har til ham. En køretur til Gud-ved-hvor, med et ophold til en overkommelig pris, og lidt ekstra planlægning kan man komme særdeles langt med. Og hvis du vil tage gaven videre til næste level, kan du altid planlægge en lidt større form for rejse via et fly til en nærliggende storby eller et land med gode strande alt efter hans temperament. Ture og rejser behøver ikke at være dyre, husk blot at du kan justere det alt efter, hvad der er overkommeligt.

Fart til drengerøven

Okay, man behøver måske ikke at være en komplet drengerøv, eller overhovedet at være en dreng, for at sætte pris på dette. Men en tur i en fed bil eller helikopter, rafting, dykning eller andre oplevelser med aktivitet er blevet meget populært at give til ham, man holder af. Der findes utallige forskellige oplevelser man kan købe, som indeholder noget action. Og mange af disse kan købes gennem smartbox. Du kan variere det alt efter hvor længe det skal vare, om det skal optages på video m.m. Husk dog, at du også kan tænke ud af boksen! Kender du nogen, som kan hjælpe dig med dette? Måske har du en ven, der kender en ven, som flyver helikoptere. Hvem ved? Det er altid en god idé at søge efter muligheder, som ligger inden for din vennekreds. Somme tider kan det virkelig betale sig, og så ved du måske mere om, hvad oplevelsen indebærer.

Der er naturligvis langt flere idéer derude, men nogle ting er i hvert fald helt sikre. Oplevelser har en anden form for værdi, end nipsting har. Og det kan nemt justeres alt efter, hvad du har mulighed for at give, og hvilke præferencer han har. Husk også at det af og til kan betale sig at skrive lidt rundt, og se om du har venner, der kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *