Plenny er produktet til dig som gerne vil være sund på den lette måde

zz3322

Plenny.dk finder du et hav af sunde og nemme shakes at lave i hverdagen. På hjemmesiden kan du få alle de informationer som du har brug for, og du kan bestille dine varer online let og enkelt. Du kan købe en startpakke som indeholder 15 måltider med forskellige smagsvarianter, en drikkedunk og en måleske. Husk du kan vælge mellem en almindelig eller en vegansk startpakke, begge til 249 kr.               

En shake indeholder alle de næringsstoffer og mineraler som kroppen har brug for, og den er derfor et godt supplement til hverdagen. Den fungerer derfor også som et måltid, og holder dig mæt og tilfredsstillet i mange timer. Du skal ikke engang tænke på at afregne kalorier. En Plenny Shake indeholder 700 kcal, og Plenny vil endda hjælpe dig med at regulære din kost, så du kommer ned på det anbefalede daglige kalorieindtag. Det skal ikke være besværligt at omlægge sin kost, og derfor er Plenny Shakes både sunde og tilfredsstillende.

Shaken med alt hvad du har brug for

Hvad er Plenny Shake? Plenny Shake dækker kroppens daglige behov i et måltid! Der indgår nemlig proteiner, kulhydrater, omega-3 fedtstoffer, et højt antal fibre og selvfølgelig alle nødvendige vitaminer og mineraler, inklusiv frugt. I en pose får du inddækket alle tre måltider, men du vælger selv hvor mange måltider du ønsker at erstatte. De er lavet på havregryn og vitaminer, og har ingen kunstige smagsstoffer.

Derfor er det ægte frugt, chokolade eller vanilje som bruges i produkterne og de er alle vegetariske. Nogle shakes indeholder valleprotein, og består hovedsaligt af sojamel, maltodextrin og jordflaxfrø. I de veganske shakes finder du sojaprotein, risprotein og hampprotein, så proteinbehovet er også dækket fuldt ind. Dog er de ikke ligesom de proteindrikke som normalt drikkes i forbindelse med træning, og bruges til at opbygge muskler. Plenny Shake er mættende grundet mængden af vitaminer og mineraler, og fylder derfor godt op i dine energidepoter. Du skal heller ikke drikke Plenny Shake for udelukkende at tabe dig, men du vil opleve et vægttab hvis du normalt indtager for mere end 700 kcal pr. måltid.

Gør noget godt for dig selv

Plenny er ikke alene godt for dit helbred og din styrke, men er også et ressourcedygtigt produkt som skåner miljøet. En shake kan derfor drikkes med dobbelt så god samvittighed. Det er et produkt med omtanke, og det kan smages.

De fleste vælger at drikke 1-2 shakes om dagen, og gerne til morgenmad eller frokost, hvor travlheden som regel også er højst. Hvis man er travl kan man hurtig blive forfalden til at købe forarbejdede fødevarer, men det behøver ikke at være løsningen. Det vil desuden ikke hjælpe din effektivitet på arbejde, men derimod sløve den. Med Plenny kan du være sikker på at din energi vil forblive på et optimalt niveau. Så gør noget godt for dig selv, som også vil gavne dine smagsløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *