Gode Tips Til Køb Af Kontorstole

zz3322

At købe kontorstole kan være en oplevelse i sig selv. Markedet for kontorstole har nemlig rykket sig meget i de seneste 10 til 20 år, og når du skal ud at have en ny kontorstol i dag står man som regel over for en række valg. Skal det være en kontorstol med høj ryg – eller måske en med lav ryg? Eller skal den overhovedet have en ryg eller er det bedre med en taburet? Og hvad med hjul, skal de også på? Og hvordan skal designet være. Og betrækket. Ja spørgsmål er der nok af og hvis man gerne vil gøre det rigtige køb er det om at holde tungen lige i munden. Men opgiv ikke, for når først du sidder i din nye dejlige kontorstol glemmer du hurtigt alt besværet – og så kan du også her få nogle råd til køb af kontorstole der kan gøre købet lidt nemmere.

Vælg kvalitet

Hvis du køber stolen til en helt almindelig arbejdsplads kan du godt regne med at du selv eller din medarbejder kommer til at sidde i den ca. 7,5 time 5 dag om ugen. Så lang tid fortjener en ordentlig stol, og det er altså ikke her man går på kompromis. Der er mange steder hvor du kan købe gode kontorstole, men der er også steder hvor de primært sælger billige modeller. Skal du bruge stolen en times tid et par gange om ugen er det måske fint nok, men hvis ikke så hold dig til kvalitet.

Køb det billigt

Men bare fordi man gerne køber kvalitet betyder det jo ikke at man ikke kan forsøge at spare nogle penge. Og der kan være masser af penge at spare på kontorstole. En af de første ting man kan gøre hvis man gerne vil have en billig kontorstol er at se om ikke man kan finde en på tilbud. Her skal man dog bare huske tippet fra før og holde fast i at det skal være kvalitet man køber.

Desværre kommer de rigtig godt kontorstole ikke så tit på tilbud, men her er der nogle andre ting man kan gøre. For det første kan man lade være med at gå ind i en af de fysiske kontorstolebutikker der ligger på de dyre strøgadresser, men i stedet finde den på nettet. På nettet har de nemlig nogle helt andre muligheder for at optimere processer og varelager og spare penge på ting som husleje og ekspedienter, og derfor kan de også sætte priserne noget lavere end de butikker der skal betale for store butikker på dyre adresser og medarbejdere der skal stå i en halvtom butik fra 10 til 20.

Den sidste ting du skal gøre hvis du gerne vil spare lidt er at købe til flere på samme tid. Har du kollegaer eller ansatte kan du slå købet sammen, og er du selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed har du måske nogle andre i dit kontorfællesskab eller omgangskreds som også godt kunne bruge en ny stol. Ved at være flere om at købe sammen kan man nemlig som regel få forhandlet en mængderabat hjem. Køber du 5 stole hjem er det nok ikke en formue du sparer sammenlignet med hvis du køber 100, men lidt har også ret.

Prøv stolene af

Som nævnt før skal du sidde i din nye stol rigtig mange timer i løbet af de næste par år, og derfor er det også super vigtigt at du finder en stol der passer ordentligt til dig. De fleste butikker har et showroom hvor du kan prøve de forskellige stole og nogle firmaer tilbyder også at sende stolen hjem til dig så du kan prøve den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *