• Home
  • /
  • Om Teologen.dk

Hvem er vi?

Her kan du læse mere om hvem vi er

Religion og hverdag

 

Her i vores online verden på teologen.dk er dagligdagen og religion ikke to adskilte størrelser, men i stedet noget der er dybt flettet ind i hinanden. På siden kan du finde artikler om alt fra det, der ligger helt åbenlyst, til det helt underfundige og uforklarlige. Vi beskæftiger os med hverdagen og alt det, der rør sig i mennesket. Det er netop i balancen mellem hverdag og tro, der er plads til overskud og refleksion. Derfor skriver vi om det, der vil gøre hverdagen lettere for dig og give plads til troen.

Her skriver vi om alt mellem himmel og jord

Der er mange tidspunkter i livet, hvor man kan have behov for vejledning eller gode råd. Selvom man kan sende en bøn afsted, så kan man selv opsøge hjælp, der ligeledes kan sætte skub i tingene. At læse andres gode råd og idéer er aldrig et dårligt sted at begynde sin refleksion. Derfor kan det anbefales at læse vores artikler om alt mellem himmel og jord. Hos os er du i trygge hænder, om du leder efter gode idéer til konfirmationssangen, søger vejledning til at tage et valg om et nyt par sneakers eller blot vil have gode fifs til, hvordan hverdagen kan gøres lettere. Der er intet emne, der er for småt, og der er masser af gode artikler i vores arkiv.

Giv plads til overskuddet ved at løse hverdagens udfordringer

Religion betyder noget forskelligt fra person til person. Hos os er vi bevidste om, hvor meget vores indstilling og verdenssyn påvirker vores valg i livet. I hverdagen er der måske ikke direkte tid til religionen, men den kan sagtens spille en underlæggende rolle for alt, hvad man foretager sig. Det handler blot om at tænke den ind, hvor den passer. Vi bestræber os på at give vores læsere en hjælpende hånd til hverdagens udfordringer, så der er mere tid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget. For mange mennesker er hverdagen der, hvor man bruger allermest tid. Derfor er hverdagen måske også det vigtigste sted at pleje, så der er balance i livet. Hvis du søger gode råd til at gøre hverdagen lettere eller mangler information til at tage et valg, er der masser af inspiration og vejledning at hente her på Teologen.dk.

Religion og hverdagen er vores fokus

Fordi vi forsøger at ramme bredt, er der både gode råd til hverdagens udfordringer, men ligeledes noget at hente om livets store spørgsmål og tro. Når du søger hjælp til den spirituelle vej, kan du altid slå et slag forbi os. Hverdagstroen er usynlig, men den er alligevel allestedsnærværende. Den kommer til udtryk i den måde, hvorpå vi taler med hinanden, og den måde, vi tænker på. Der er derfor masser af gode råd at hente, hvis man gerne vil have mere overskud i hverdagen til, at troen kommer tydeligere til udtryk i alt, hvad man gør. Klik endelig rundt på vores hjemmeside, så du kan få mere overskud til alt det, der rør sig mellem himmel og jord.

Det der ligger lige for

Vi skriver om det åbentlyse og de ting vi kan forholde os til.

Vi skriver om hverdag

Vi skriver emner der berør hverdagen ikke blog religion.

Alt det andet

Vi skriver også om ting der ikke nødvendigvis har noget at gøre med hverdag.