Brugskunst i keramik hitter som aldrig før

zz3322

De seneste år er interessen for keramisk brugskunst når vi indretter vores hjem steget markant. Vi vil have brugskunst i keramik som aldrig før. Derfor er mange designvirksomheder nu begyndt at masseproducere denne form for brugskunst. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i hvad der er ”hot” og hvad der er ”not” inden for denne trend. Derfor får du her et par råd til hvilke mærker der hitter og hvor du skal lede efter brugskunst i keramik der holder.

Disse designere skal du holde øje med

Der findes et væld af brugskunstsdesignere. Mange af dem kender vi alle sammen udmærket navnet på, da vi ser dem i alle tilbudsaviserne. Dog findes der også utrolig mange hvis navne man aldrig før har hørt om, da det ikke er navnet på designet der sælger. Hvis du blot er fan af den populære trend, men ikke føler for at bruge mange penge for at være med, så findes der utrolig meget smukt og stilfuldt keramik i noget så simpelt som supermarkeder. I dag forhandler bl.a. Netto, Superbrugsen og Kiwi ofte smukt brugskunst i keramik til billige penge. Derudover kan du naturligvis finde et væld af denne form for brugskunst i din lokale Kop&Kande eller Inspiration – dog i en højere prisklasse. Et af de mærker der er specielt populært lige nu er kähler. Hvis du planlægger at anskaffe dig noget kähler design kan du mange steder finde det på tilbud. Du kan sagtens købe dig noget billigt Kähler, du skal blot søge de rigtige steder. Du kan eksempelvis finde mange forskellige kähler vaser hos kopK – en webshop fyldt med bl.a. lækker brugskunst i kramik. Andre mærker der også hitter lige nu er eksempelvis Lyngby, Finnsdottir og Muuto. Hvis du investerer et mindre beløb i keramik brugskunst fra disse mærker kan du være sikker på at du har anskaffet dig noget keramik der holder, og som vil være ”in” meget længe endnu.

Salget af Kähler er boomet

Det populære design fra kähler sælger som aldrig før. Kähler har oplevet stor fremgang siden virksomheden startede helt tilbage i 1839. Produkterne fra kähler er nogle vi efterhånden alle sammen kender, har set eller hørt om. Kählers Omaggio vase med de karakteristiske striber har vi formegentlig alle sammen set på enten vores Facebook side eller vores Instagram da den kom frem i den populære variant med kobberfarvede striber. Grunden til designets store popularitet kan måske findes i at prislejet for produkterne er forholdsvis lavt. Alle har råd til at anskaffe sig et kähler produkt, og man kan være heldig at finde billigt kähler design hvis man blot undersøger markedet. Kähler kan stort set købes overalt hvor der forhandles brugskunst. Du kan eksempelvis finde mange forskellige kähler vaser hos kopK og hos andre webshops hvis du elsker at shoppe brugskunst på nettet. Salget af kähler er nemlig steget så markant at du næsten ikke kan overse det hvis du tager et hurtigt kig på nettet eller i din lokale brugskunstforhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *