Sådan sparer du penge på dine tøjkøb

zz3322

Hvis du er ligesom alle andre kvinder mellem 12 og 80, så elsker du sikkert at købe tøj. Det kan være alle mulige former for tøj, det er faktisk ikke det vigtigste. Det vigtigste er at man kan købe noget. Prøve noget forskelligt. Få noget nyt.

Og det er da også en super super lækker følelse det der med hele tiden at få noget nyt tøj, noget man ikke havde før. Faktisk er det så god en følelse at man (og det her er helt seriøst) anbefaler folk som har depression at de går ud på en ordentlig shoppetur og køber en masse nyt tøj. For man får det bare bedre når man køber noget, og man er bare mere veltilpas i noget nyt og lækkert tøj. Men det kan også hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt, og derfor får du her et par tips til hvordan du stadig kan købe masser af tøj, men også spare en del penge:

Gå i genbrugsbutikker

Det første og måske mest oplagte råd er at begynde at gå i genbrugsbutikker når der skal shoppes. Der kan godt være lidt langt mellem at man finder noget der lige passer, men til gengæld er der hele 4 gode ting ved at købe tøj i genbrugsbutikken i stedet for nede på strøget. For det første er det ikke altid du finder noget – og så har du i hvert fald ikke købt noget, og på den måde heller ikke brugt nogle penge, og det er jo meget godt. For det andet koster tøjet ikke så meget, og du kan derfor købe rigtig meget tøj for ikke særlig mange penge, noget der jo er super godt. Så kan du bruge dem på så meget andet sjovt i stedet.

For det tredje kan du finde meget mere unikt tøj end du kan på strøget. På strøget kan alle finde det samme, og du køber det samme tøj som alle veninderne også har. Nede i genbrugsen kan du være heldig at finde noget helt unikt som det kun er dig der har – som regel noget der også er super fedt og flot. Og sidst men bestemt ikke mindst så støtter du også et godt formål ved at gå ned i genbrugsbutikken. Pengene går til at hjælpe folk i nød, og det at tøjet bliver genbrugt sparer jorden for ressourcer. Så alt i alt en god bestlutning.

Brug rabatkoder

En anden ting du også kan gøre hvis du gerne vil spare nogle penge men ikke har tid til at kigge alle genbrugsbutikker i byen igennem (eller bor et sted hvor der bare ikke er noget særligt fedt genbrug) er at bruge værdikoder til internetbutikker. Her kan du få en kode du taster ind når du køber, og så bliver der trukket et eller andet beløb af prisen. F.eks. kan du med en Zalando rabatkode spare 10 % på alle de køb du foretager derinde, og det kan jo hurtigt løbe op.

Hvis du skal være rigtig god (og her kommer vi over i tip nummer 3) kombinerer du det med når der er udsalg i butikken i forvejen. Så kan du både få tilbudsprisen OG rabatten, og så kan det lige pludselig gå hen og blive meget billigt.

Og det er nemlig tip nummer 3 – kun at købe tøj når der er udsalg. Der er stort set altid udsalg i en eller anden butik, så det betyder ikke at du nødvendigvis behøver købe mindre tøj, det betyder bare at du skal lave lidt detektivarbejde og finde ud af hvor du skal købe tøjet henne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *