Sammenlign telefoner

zz3322

Det kan til tider være en smule uoverskueligt at finde rundt i, hvilken mobil du skal vælge. Nogle mennesker sværger til en iPhone, mens andre igen bedre kan lide en Android telefon og sværger til modeller fra for eksempel Samsung. Forskellen på disse to skal først og fremmest findes i styresystemet og designet, men disse elementer spiller også så stor en rolle for selve brugeroplevelsen, at du selvfølgelig skal tænke over, hvilken model du vælger.

I det følgende vil vi gennemgå de ulemper og fordele, som iPhone og Android (her eksemplificeret ved Samsung Galaxy S7) normalt frembyder. Det viser sig nemlig, at langt de fleste brugere af smartphones er ganske enige om, at både Android og iPhone er fine telefoner, som hver især kan byde på mangt og meget.

Den æstetiske og sikre iPhone

En iPhone er en meget lækker smartphone, og der kommer årligt nye modeller, som præsenteres med pomp og pragt. Som en anden rockstjerne går Apples leder på scenen og viser tilskuerne og hele verden deres nyeste innovative påfund.

En iPhone er først og fremmest karakteriseret ved at have et styresystem, som er meget låst. Det betyder helt praktisk, at du ikke har så mange muligheder, hvis du har lyst til at ændre på dens grafiske udtryk. Eksempelvis kan du ikke ændre ikonernes udseende, deres størrelse eller på anden vis personliggøre din iPhone på den måde. Det betyder så modsat, at du får en meget driftssikker telefon, som kun yderst sjældent – om nogensinde – bliver inficeret med malware eller anden form for virus.

Hvis vi skal foretage en direkte sammenligning af to af Samsungs og Apples flagskibe, kan vi se på henholdsvis Samsung Galaxy S7 og iPhone 7. Her får du to meget fine smartphones, som langt hen ad vejen byder dig de samme muligheder, når det handler om fotografering, hastighed og skærmstørrelse. Det skal dog nævnes, at en iPhone traditionelt er dyrere, men du skal heller ikke underkende det faktum, at du selvfølgelig også betaler for en mærkevare.

Android og en høj grad af valgfrihed

Android er et styresystem, som praktisk taget bruges på alle andre telefoner end iPhone. Det betyder, at du støder på dette styresystem, hvis du eksempelvis erhverver dig en smartphone fra Samsung eller Huawei.

Med en Android telefon er du stillet ganske anderledes set i forhold til det låste system, der kendes fra Apple. Du får helt sikkert også hér et hurtigt og lækkert styreprogram, men dine valgmuligheder i forhold til personalisering af telefonen er meget store. Du kan eksempelvis vælge mellem mange forskellige temaer til din telefon. Det betyder, at du får stor indflydelse på telefonens grafiske skærm-udtryk og kan tilpasse den efter lige præcis din smag.

Både Android-telefoner og iPhones er super fine telefoner, og i sidste ende er det en smagssag, hvilken du vælger. Med en Android-telefon kan du skabe en helt igennem individuel telefon, mens en iPhone tilbyder dig suverænt design og høj grad af brugervenlighed. Hvis du i øvrigt holder meget af at nørde med din telefon, er det også en god idé at købe en Android telefon – eksempelvis en Samsung Galaxy S7 –  da du her får mange muligheder for ændre på telefonens fabriksindstillinger og rode med filer, opsætning og så videre.

Sammenlign telefoner på Pricepusher.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *